Films: Evil Dead Rise teaser toont horror

Geplaatst:
Aangepast: 4 januari 2023 20:01

Hopelijk heb je je bruine broek aan, want het is flink broekpoepen geblazen. De nieuwste teaser van Evil Dead Rise geeft alvast een voorproefje van de horror die eraan komt.

Evil Dead Rise is het nieuwste deel in de populaire franchise. Het wordt de eerste film sinds Evil Dead (2013) die te bewonderen is op het grote scherm. De horrorfilm volgt de reünie van twee zussen die heftig wordt verstoord door de demonen van de Necronomicon. Al snel krijgt het woord 'familie' een andere betekenis, wanneer de hel los breekt en het een primitieve strijd wordt om te overleven. De teaser toont het kleine meisje Kassie (Nell Fisher) die geconfronteerd wordt met haar moeder (Alyssa Sutherland) die er niet al te fris uitziet. De sterren van de originele trilogie en de Ash vs Evil Dead tv-serie zijn ook betrokken met het project: Bruce Campbell en Sam Raimi zijn namelijk producers van Evil Dead Rise.

Het gaat meer dan prima met de Evil Dead-franchise. Check hier onze review van Evil Dead: The Game. Wellicht zien we in de toekomst een leuke cross-over.

Evil Dead Rise is te zien vanaf 21 april in de bioscopen. Morgen krijgen we de volledige trailer te zien.

Update: hier is de volledige trailer! Geniet ervan.

Bron: Warner Bros. Pictures
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord