Films: Gran Turismo-film verschijnt volgend jaar

Geplaatst:

Sony heeft vandaag nieuws naar buiten gebracht omtrent de Gran Turismo-film die in ontwikkeling is. De film wordt namelijk ergens volgend jaar in de bioscopen verwacht.

Het is dus nog even wachten, maar ergens volgend jaar verschijnt er een film over Gran Turismo. Over de titel hebben de makers niet al te lang na hoeven denken. De film heet namelijk Gran Turismo. Neill Blomkamp staat aan het roer en regisseert de film. Hij is bekend van zijn werk aan films als Elysium, Demonic en Dystrict 9. Veel laat Sony nog niet los over de film, maar ze hebben wel kort even uitgeweid over het plot van de film. Gran Turismo draait rondom een tiener die met zijn Gran Turismo skills een professionele racer wil worden. Volgens Sony is de film gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Gran Turismo 72

De releasedatum voor de film Gran Turismo staat op dit moment gepland op 11 augustus 2023. Hou je het liever bij de games? Check dan zeker onze review van Gran Turismo 7.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gran Turismo 7

Series

Gran Turismo

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, VR, PlayStation 5

Releasewindow

4 maart 2022

Ontwikkelaar

Polyphony D.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord