Gran Turismo 7

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 4 maart 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Films: Gran Turismo-film verschijnt volgend jaar

Sony heeft vandaag nieuws naar buiten gebracht omtrent de Gran Turismo-film die in ontwikkeling is. De film wordt namelijk ergens volgend jaar in de bioscopen verwacht.

Het is dus nog even wachten, maar ergens volgend jaar verschijnt er een film over Gran Turismo. Over de titel hebben de makers niet al te lang na hoeven denken. De film heet namelijk Gran Turismo. Neill Blomkamp staat aan het roer en regisseert de film. Hij is bekend van zijn werk aan films als Elysium, Demonic en Dystrict 9. Veel laat Sony nog niet los over de film, maar ze hebben wel kort even uitgeweid over het plot van de film. Gran Turismo draait rondom een tiener die met zijn Gran Turismo skills een professionele racer wil worden. Volgens Sony is de film gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Gran Turismo 72

De releasedatum voor de film Gran Turismo staat op dit moment gepland op 11 augustus 2023. Hou je het liever bij de games? Check dan zeker onze review van Gran Turismo 7.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?