Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Films: John Wick 5 bevestigd door Lionsgate

Filmliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want een vijfde John Wick film is in de maak. Entertainmentbedrijf Lionsgate heeft dit nieuws bekendgemaakt.

Lionsgate heeft tijdens een earnings call laten weten dat John Wick 5 in productie is. Dit betekent dat Keanu Reaves opnieuw in de huid kruipt van de voormalig huurmoordenaar. Het bedrijf is tevreden over hoe John Wick 4 het in de bioscopen heeft gedaan en durft een vijfde film dus wel aan. De bedoeling is om in een bepaald ritme media uit te brengen rondom de John Wick franchise. Zo zijn er bijvoorbeeld ook spin-offs in de maak en wordt er gewerkt aan een triple A game dat gebaseerd is op John Wick. Eerder kwam ook al de strategiegame John Wick Hex uit. Het zijn dus mooie tijden voor John Wick-fans.

John Wick 5

Wanneer John Wick 5 in de bioscopen te zien zal zijn is nog niet bekend.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?