Films: John Wick 5 bevestigd door Lionsgate

Geplaatst: 26 mei 2023 23:28
Aangepast: 26 mei 2023 23:45

Filmliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want een vijfde John Wick film is in de maak. Entertainmentbedrijf Lionsgate heeft dit nieuws bekendgemaakt.

Lionsgate heeft tijdens een earnings call laten weten dat John Wick 5 in productie is. Dit betekent dat Keanu Reaves opnieuw in de huid kruipt van de voormalig huurmoordenaar. Het bedrijf is tevreden over hoe John Wick 4 het in de bioscopen heeft gedaan en durft een vijfde film dus wel aan. De bedoeling is om in een bepaald ritme media uit te brengen rondom de John Wick franchise. Zo zijn er bijvoorbeeld ook spin-offs in de maak en wordt er gewerkt aan een triple A game dat gebaseerd is op John Wick. Eerder kwam ook al de strategiegame John Wick Hex uit. Het zijn dus mooie tijden voor John Wick-fans.

John Wick 5

Wanneer John Wick 5 in de bioscopen te zien zal zijn is nog niet bekend.

Bron: ComicBook
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord