Films: Nieuwe poster voor Super Mario Bros. Movie gedeeld

Geplaatst: 6 februari 2023 09:04

Afgelopen weekend is er een nieuwe poster van The Super Mario Bros. Movie gedeeld. De poster is te zien op het officiële Instagram- en Twitter kanaal van de film.

Op de poster zijn alle belangrijke personages te zien die in de film voorkomen. The Super Mario Bros. Movie is in de maak bij Illumination, de studio die we kennen van de Minions-film. Bekende stemmen die we terug gaan horen in de film zijn die van Chris Pratt (Mario), Jack Black (Bowser), Seth Rogen (Donkey Kong) en Anna Taylor-Joy (Princess Peach). Luigi wordt vertolkt door Charlie Day, bekend van It's Always Sunny in Philadelphia.

The Super Mario Bros. Movie draait vanaf 6 april in de bioscopen in Nederland.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord