Films: Nieuwe poster voor Super Mario Bros. Movie gedeeld

Afgelopen weekend is er een nieuwe poster van The Super Mario Bros. Movie gedeeld. De poster is te zien op het officiële Instagram- en Twitter kanaal van de film.

Op de poster zijn alle belangrijke personages te zien die in de film voorkomen. The Super Mario Bros. Movie is in de maak bij Illumination, de studio die we kennen van de Minions-film. Bekende stemmen die we terug gaan horen in de film zijn die van Chris Pratt (Mario), Jack Black (Bowser), Seth Rogen (Donkey Kong) en Anna Taylor-Joy (Princess Peach). Luigi wordt vertolkt door Charlie Day, bekend van It's Always Sunny in Philadelphia.

The Super Mario Bros. Movie draait vanaf 6 april in de bioscopen in Nederland.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?