Films: Zo klinkt Donkey Kong in Super Mario Bros. Movie

Geplaatst:
Aangepast: 30 januari 2023 19:41

Illumination heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van The Super Mario Bros. Movie. In de korte trailer kunnen we voor het eerst goed horen hoe Donkey Kong klinkt.

Seth Rogen is al jaren een bekend (stem)acteur en heeft al talloze rollen vertolkt in films. Zijn meest recente rol is die van Donkey Kong in The Super Mario Bros. Movie van Illumination. In de nieuwe trailer is te horen hoe hij de stem van Donkey Kong vorm heeft gegeven. In de trailer zien we Mario in gevecht met de gorilla. Dat is natuurlijk niet voor het eerst. De stem van Donkey Kong klinkt misschien anders dan je op voorhand zou verwachten, want Seth Rogen heeft Donkey Kong niet als een soort wilde aap laten klinken.

Vanaf 7 april is The Super Mario Bros. Movie te zien in de bioscopen. De originele Luigi is niet blij met The New Super Mario Bros. Movie. Kijk jij wel uit naar deze nieuwe versie?

Bron: Illumination
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord