Films: Zo klinkt Donkey Kong in Super Mario Bros. Movie

Illumination heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van The Super Mario Bros. Movie. In de korte trailer kunnen we voor het eerst goed horen hoe Donkey Kong klinkt.

Seth Rogen is al jaren een bekend (stem)acteur en heeft al talloze rollen vertolkt in films. Zijn meest recente rol is die van Donkey Kong in The Super Mario Bros. Movie van Illumination. In de nieuwe trailer is te horen hoe hij de stem van Donkey Kong vorm heeft gegeven. In de trailer zien we Mario in gevecht met de gorilla. Dat is natuurlijk niet voor het eerst. De stem van Donkey Kong klinkt misschien anders dan je op voorhand zou verwachten, want Seth Rogen heeft Donkey Kong niet als een soort wilde aap laten klinken.

Vanaf 7 april is The Super Mario Bros. Movie te zien in de bioscopen. De originele Luigi is niet blij met The New Super Mario Bros. Movie. Kijk jij wel uit naar deze nieuwe versie?

BRON Illumination

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?