Films: Shadow volgend jaar te zien in Sonic the Hedgehog 3

Geplaatst: 29 november 2023 21:05

Shadow the Hedgehog is straks te zien in Sonic the Hedgehog 3. De eerste teaser is zojuist onthuld door Paramount.

De eerste glimp van Shadow the Hedgehog in de komende film Sonic the Hedgehog 3 is onthuld. De film, die eind 2024 uitkomt, is een vervolg op de eerdere Sonic-films. Hoewel het volledige personage niet wordt onthuld, biedt de preview-afbeelding een indrukwekkend beeld van Shadow's schoenen. Shadow werd geteased in de aftiteling van Sonic the Hedgehog 2, wat duidt op een mogelijke rol als belangrijke antagonist in het derde deel. Het vorige deel introduceerde Tails en Knuckles, naast Sonic in de hoofdrol. Het was dus te verwachten dat de bekende antiheld egel in een volgende deel te zien zou zijn. De teaser geeft ook aan dat de film weer in productie is nadat hij tijdelijk was stopgezet tijdens de stakingen van acteursvakbond SAG-AFTRA. Terugkerende castleden zijn onder meer Ben Schwartz als Sonic, Colleen O'Shaughnessey als Tails en Idris Elba als Knuckles, waarbij James Marsden zijn rol als Tom Wachowski opnieuw vertolkt. De film is geregisseerd door Jeff Fowler en geschreven door Pat Casey, Josh Miller en John Whittington.

Sonic the Hedgehog 3 staat gepland voor een bioscooprelease op 20 december 2024. Lees hier onze film review van Sonic the Hedgehog en onze film review van Sonic the Hedgehog 2.

Bron: Paramount Pictures
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord