Sonic Frontiers

  • Ontwikkelaar Sonic Team
  • Eerste releasedatum 8 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Films: Sonic Frontiers: Prologue animatiefilm onthuld

Sonic Frontiers is de aankomende open-world Sonic-game. Deze krijgt ook een korte animatiefilm, genaamd Sonic Frontiers: Prologue.

Tijdens de afgelopen Sonic Central-presentatie hebben we heel wat Sonic-gerelateerd nieuws voorbij zien komen. Een van die nieuwtjes ging over Sonic Frontiers. Deze aankomende open-world game waar de Blue Blur in schittert, krijgt namelijk zijn eigen korte animatiefilm. Deze animatiefilm, genaamd Sonic Frontiers: Prolgue, speelt zich af voor de gebeurtenissen van de game. Hoofdrolspeler van deze animatiefilm is ook niet Sonic, maar Knuckles the Echidna. In de korte teaser van de animatiefilm die we gisteren tijdens Sonic Central hebben mogen zien, kunnen we zien hoe Knuckles een van de Chaos Emeralds bewaakt.

Sonic Frontiers: Prologue wordt later dit jaar uitgebracht. Hoogstwaarschijnlijk vlak voor of tegelijk met de release van de Sonic Frontiers-game.

BRON Sonic Team

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?