Final Fantasy 16 The Rising Tide aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 23 maart 2024 12:26

Fans van Final Fantasy 16 kunnen hun hart ophalen: de tweede DLC, The Rising Tide, is officieel aangekondigd en verschijnt ook al op een relatief korte termijn.

Na het succes van Rebirth duiken spelers binnenkort in een nieuw avontuur, dat zich afspeelt vóór de climax van de main game. Tijdens een speciaal panel op Pax East werden meer details en een trailer van deze langverwachte DLC onthuld. In The Rising Tide reizen hoofdpersonage Clive en zijn vrienden naar het verborgen land Mysidia, met als doel de Dominant of Leviathan te redden. Deze missie brengt een gloednieuw verhaal en een onontdekt gebied naar Final Fantasy 16. Naast het verhaal is er een nieuwe game mode toegevoegd, Kairos Gate, waarin spelers het in 20 stages opnemen tegen golven van steeds sterkere vijanden. Maar van deze modus kun je pas genieten nadat je zowel de The Rising Tide als de hoofdgame hebt gecomplete. Bekijk hieronder de kersverse trailer:

Final Fantasy 16 The Rising Tide verschijnt al op 18 april.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy XVI

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

22 juni 2023

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord