Trailer: Twee DLC's voor Final Fantasy XVI onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 8 december 2023 16:39

Er zijn maar liefst twee DLC's onthuld voor Final Fantasy XVI. De populaire franchise kwam uiteraard voorbij tijdens The Game Awards en daardoor kregen we een eerste indruk van de Echoes of the Fallen en The Rising Tide DLC's.

Final Fantasy XVI was een van de winnaars van The Game Awards, want ze mochten de prijs voor beste soundtrack mee naar huis nemen. De fans hebben dus massaal gestemd en de ontwikkelaars hadden nog een verrassing klaarstaan voor de avond. Echoes of the Fallen is de eerste DLC voor Final Fantasy XVI en brengt nieuwe gevechten en verhaallijnen. Het avontuur kun je vandaag al starten, want Echoes of the Fallen is al beschikbaar. Je kunt de missies van de DLC net voor de eindbaas van de basegame starten. Het is vervolgens aan jou om het mysterie van de Fallen Tower genaamd Sagespire op te lossen. In de trailer kun je alvast genieten van de actie. De tweede DLC heeft de naam The Rising Tide. Deze staat op de planning voor de lente van 2024 dus we moeten nog even geduld hebben. Je kunt hier onze review van Final Fantasy XVI lezen.

Echoes of the Fallen is nu beschikbaar. Je kunt Final Fantasy XVI spelen via de PlayStation 5.

Bron: The Game Awards

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy XVI

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

22 juni 2023

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord