Final Fantasy VII: Crisis Core

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 20 juni 2008
  • Platformen PlayStation Portable
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Final Fantasy VII: Crisis Core bundel te koop in Europa

Sony Europe heeft bevestigd dat de Limited Edition-bundel van Final Fantasy VII: Crisis Core ook in Europa wordt uitgebracht. De speciale PSP en game zullen rond de € 190 gaan kosten.

De speciale PSP is zilverkleurig en is gegraveerd met artwork en het logo van Final Fantasy VII 10th anniversary. Of er ook een polsbandje bij de bundel zit is nog niet bekend.

Final Fantasy VII: Crisis Core is een actie-RPG en een prequel op Final Fantasy VII wat in 1997 op de PSX verscheen en 9 miljoen keer over de toonbank is gegaan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?