Final Fantasy VII remake krijgt endgame content

Geplaatst:
Aangepast: 23 maart 2020 22:38

De remake van Final Fantasy VII krijgt een hoop endgame content. Dit laten co-director Naoki Hamaguchi en producer Yoshinori Kitase weten in een interview met Square Enix.

Ze geven aan dat er een nieuwe verdieping komt in het Shinra Building, wat niet in het origineel voorkwam. Ze laten ook wat nieuwe informatie los over het personages Red XIII. Dit tijgerachtig beest gaat een entree maken in de remake van Final Fantasy VII. Hij speelt echter geen vaste rol in je squad, maar krijgt wel zijn eigen tijd in de spotlight. Verder geven ze niet veel weg, maar ze garanderen dat de fans niet teleurgesteld zullen zijn met de endgame content die aanwezig is in Final Fantasy VII. Lees hier onze preview van Final Fantasy VII.

Final Fantasy VII is beschikbaar vanaf 10 april voor de PlayStation 4. Volgend jaar komt de game naar andere platformen.

Bron: Square Enix
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy VII Remake

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

10 april 2020

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord