Final Fantasy X soundtrack krijgt een vinyl versie

Geplaatst: 20 juli 2021 12:10

De Final Fantasy X soundtrack wordt ten ere van het twintigjarige bestaan van de game uitgebracht op vinyl, bedrukt met art van de game.

Het digitaal streamen van muziek is nu populairder dan het ooit is geweest dankzij streaming diensten zoals Spotify. Het maakt het immers makkelijker om naar je favoriete nummers te luisteren. Zelfs de soundtracks van videogames zijn tegenwoordig op Spotify te vinden. Toch is er tegelijkertijd ook een hernieuwde interesse in vinyl ontstaan, vooral onder de jongere doelgroepen, dankzij de kwaliteit van het medium. Daarom komt de Final Fantasy X soundtrack naar vinyl, als viering van de twintigste verjaardag van de game. Final Fantasy X is nog steeds een echte fan favoriet, al kwam de game al twee decennia geleden uit. Muziek is altijd belangrijk geweest in de Final Fantasy games en de tiende toevoeging in de serie is hier geen uitzondering op.

De originele Final Fantasy X kwam uit op 19 juli 2001.

Bron: Square Enix

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

21 maart 2014

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord