Final Fantasy XIV: Endwalker

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 7 december 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre MMO , JRPG
  • Gameliner score -

Final Fantasy XIV binnenkort weer te koop

Square Enix heeft laten weten dat Final Fantasy XIV binnenkort weer digitaal te verkrijgen is. Momenteel is dit namelijk niet het geval vanwege problemen met de servers.

Final Fantasy XIV wordt gezien als een van de betere MMO's, maar kampt sinds de release van Final Fantasy XIV: Endwalker met server problemen. Om dit probleem op te lossen komen er dit jaar nog nieuwe werelden naar de servers van Europa en Noord-Amerika. Op korte termijn wordt er een server in Oceanië geopend die vijf werelden brengt. Op 26 januari is het ook weer mogelijk om van wereld te wisselen en komt het nieuwe Travel System uit in een aankomende update. Het belangrijkste is nog wel dat de game aan het eind van de maand gewoon weer digitaal te verkrijgen is. Goed nieuws dus als je interesse hebt in het spelen van Final Fantasy XIV.

onbekend

De digitale verkoop van Final Fantasy XIV begint weer op 25 januari.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?