Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Final Fantasy XIV: Endwalker

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 7 december 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre MMO , JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Final Fantasy Endwalker krijgt nieuwe trailer

Final Fantasy XIV: Endwalker heeft een nieuwe trailer gekregen tijdens het Final Fantasy Digital Fan Fest, waar ook nieuwe details werden vrijgegeven.

De uitbreiding werd in februari dit jaar bekendgemaakt door Square Enix met een teaser trailer. Tijdens het Final Fantasy Digital Fan Fest 2021 onthulde de ontwikkelaar meer details van Final Fantasy XIV: Endwalker en patch 5.55, die nog voor de release van de nieuwe uitbreiding live gaat, namelijk op 25 mei. De update brengt een aantal toevoegingen met zich mee voor de hoofdscenario-questline en de YoRHa: Dark Apocalypse- en Save the Queen-questlines. Met deze update begint ook de officiële service voor de PS5-versie, volgend op een bèta periode.

Patch 5.55 voor Final Fantasy XIV: Endwalker gaat op 25 mei live.

BRON Persbericht

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?