Trailer: Final Fantasy XIV: Endwalker aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 7 februari 2021 15:38

Square Enix heeft een teaser trailer uitgebracht voor de nieuwste uitbreiding van Final Fantasy XIV: Endwalker. In de trailer krijgen we vast een glimp te zien van deze nieuwe toevoeging.

Final Fantasy XIV draait al mee sinds 2010 en heeft al een aantal uitbreidingen gekend. Toch wordt de game nog altijd goed ondersteund, zo bewijst de nieuwe teaser trailer die Final Fantasy XIV: Endwalker introduceert. Deze uitbreiding brengt een slot aan het verhaal van Hydaelyn en Zodiark. Deze afsluitende verhaallijn brengt spelers naar alle uithoeken van Hydaelyn en zelfs naar de maan, zoals ook in de trailer te zien is. Daarnaast reis je af naar Thavnair, zijn er nieuwe jobs, wordt de levelcap verhoofd naar negentig en is er weer een schat aan nieuwe content. Als je fan bent van de MMORPG van Square Enix, dan hoef je niet bang te zijn dat het hier bij blijft. De Endwalker uitbreiding markeert namelijk ook een nieuw begin voor zowel vaste spelers als mensen die nu pas beginnen met het spelen van de game. Dat de JRP populair is onder fans, blijkt wel uit het feit dat je een heuse Final Fantasy XIV bruiloft kunt organiseren.

Final Fantasy XIV is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5. De Endwalker uitbreiding wordt in het najaar van 2021 verwacht.

Bron: Square Enix
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy XIV: Endwalker

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

7 december 2021

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord