Flintlock: The Siege of Dawn heeft een releasedatum

-

Flintlock: The Siege of Dawn werd uitgesteld naar 2024. We zijn ondertussen al halverwege dus die releasedatum moet toch worden vrijgegeven. Dat werd dan ook gedaan tijdens de Xbox Games Showcase, want hier is de releasedatum van Flintlock: The Siege of Dawn!

In de laatste gameplayvideo van Flintlock: The Siege of Dawn kregen we genoeg actie voorgeschoteld. De trailer van vandaag zit ook weer vol met explosies en gevechten. Dat is echter niet het enige, want we krijgen wat meer te horen over de wereld en de rol die de goden spelen. Onze hoofdrolspeelster is geen fan van de goden en zit er dan ook niet op te wachten dat ze wordt geholpen door een vosachtig wezen, dat zichzelf een god noemt. Gelukkig kan ze haar frustraties van zich afslaan en is deze god nog nuttig ook. Je hoeft niet lang meer te wachten, want je kunt in juli al aan de slag met Flintlock: The Siege of Dawn.

Flintlock: The Siege of Dawn verschijnt op 18 juli voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Xbox Games Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Flintlock: The Siege of Dawn

Ontwikkelaar:

A44 Games

Uitgever:

Kepler Interactive

Release:

18 juli 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord