Flintlock: The Siege of Dawn krijgt goddelijke verhaaltrailer

-

Flintlock: The Siege of Dawn komt bijna uit en om ons klaar te stomen voor de release, komt A44 Games met een verhaaltrailer. Deze trailer laat ons de goden zien die in de game zitten en wat hun verhaal is.

De verhaaltrailer van Flintlock: The Siege of Dawn begint met "Dawn burned. And the Gods ran awry." Dat is een behoorlijk onheilspellende uitspraak. In Flintlock: The Siege of Dawn, wordt het bestaan van de mensheid bedreigd door de toorn van wraakzuchtige goden. De nieuwste verhaaltrailer geeft een kijkje in de beweegredenen en macht van deze goddelijke tegenstanders. Dukmar, de zelfbenoemde God van de Kennis, beïnvloed door verhalen over tirannen, streeft naar dominantie over Wanderer's Rest. Rammuha, de sluwe Godin van de Orde, regeert Three Peaks door manipulatie en conservatieve overtuigingen. Inaya, de Godin van het Leven, blijft in tegenstelling tot de andere goden toegewijd aan het handhaven van de natuurlijke orde zonder de Bovenwereld binnen te dringen. Uru, beter bekend als Uru the Ravager, voert hij het bevel over Dawn en bewaakt de Door to the Great Below, gevreesd door alle andere Goden.

Flintlock: The Siege of Dawn lanceert op 18 juli voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Lees hier onze preview van Flintlock: The Siege of Dawn

Bron: A44 Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Flintlock: The Siege of Dawn

Ontwikkelaar:

A44 Games

Uitgever:

Kepler Interactive

Release:

18 juli 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord