Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Football Manager 2020

  • Ontwikkelaar Sports Interactive
  • Eerste releasedatum 19 november 2019
  • Platformen Pc , Google Stadia
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Football Manager 2020 wordt in duurzame verpakking uitgebracht

Directeur Miles Jacobson van Sports Interactive heeft vandaag op YouTube bekendgemaakt dat de voetbalgame Football Manager 2020 in een duurzame verpakking wordt uitgebracht.

In een video op YouTube legt Jacobson uit dat de aankomende Footbal Manager 2020 wordt uitgebracht in een duurzame verpakking. Hier is voor gekozen om een bijdrage te leveren aan het oplossen van het klimaatprobleem. Naast de mededeling dat Sports Interactive de games alleen nog in duurzame verpakkingen gaat verkopen, daagt Jacobson andere uitgevers uit hetzelfde te doen om zo samen de strijd aan te gaan tegen klimaatverandering.

Bij de aankondiging van Football Manager 2020 werd bekendgemaakt dat de game begin november moet verschijnen. Een exacte releasedatum is door Sports Interactive nog niet onthuld.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?