Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Football Manager 2020

  • Ontwikkelaar Sports Interactive
  • Eerste releasedatum 19 november 2019
  • Platformen Pc , Google Stadia
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Football Manager 2020 aangekondigd

Sports Interactive en SEGA hebben met een ludieke trailer bekendgemaakt dat Football Manager 2020 dit jaar uitkomt. Ook dit jaar kunnen fans zich dus weer storten in transfers en tactieken.

Er wordt weleens gekscherend gezegd dat Nederland zeventien miljoen coaches telt. Als het op voetbal aankomt is dat in een hoop landen niet anders. Dit gegeven hebben Sports Interactive en SEGA gebruikt voor hun nieuwe trailer. Iedereen geeft zijn of haar mening, maar die kun je natuurlijk beter benutten door Football Manager 2020 te spelen.

Een exacte releasedatum is nog niet vrijgegeven, maar de game komt in begin november op de markt. Ook Football Manager 2020 Touch en Football Manager 2020 Mobile worden dan uitgebracht.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?