Trailer: Football Manager 2020 aangekondigd

Geplaatst: 28 augustus 2019 21:31
Aangepast: 29 augustus 2019 12:49

Sports Interactive en SEGA hebben met een ludieke trailer bekendgemaakt dat Football Manager 2020 dit jaar uitkomt. Ook dit jaar kunnen fans zich dus weer storten in transfers en tactieken.

Er wordt weleens gekscherend gezegd dat Nederland zeventien miljoen coaches telt. Als het op voetbal aankomt is dat in een hoop landen niet anders. Dit gegeven hebben Sports Interactive en SEGA gebruikt voor hun nieuwe trailer. Iedereen geeft zijn of haar mening, maar die kun je natuurlijk beter benutten door Football Manager 2020 te spelen.

Een exacte releasedatum is nog niet vrijgegeven, maar de game komt in begin november op de markt. Ook Football Manager 2020 Touch en Football Manager 2020 Mobile worden dan uitgebracht.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Football Manager 2020

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, Google Stadia

Releasewindow

19 november 2019

Ontwikkelaar

Sports Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord