Forspoken

  • Ontwikkelaar Luminous Productions
  • Eerste releasedatum 24 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Forspoken opnieuw uitgesteld door ontwikkelaars

Slecht nieuws voor iedereen de uitkijkt naar Forspoken. De game is namelijk opnieuw uitgesteld door Square Enix en Luminous Productions.

Nadat Forspoken begin dit jaar werd uitgesteld, is het opnieuw zover. Het nieuws wordt gedeeld op de officiële Twitterpagina van Forspoken. In een statement zeggen de ontwikkelaars dat ze na discussie met partners hebben besloten de game uit te stellen. Alle game-elementen zijn al wel klaar, maar dat de game nu afgewerkt moet worden. In het statement wordt iedereen bedankt die de game heeft gesteund tijdens de ontwikkeling. Ook zeggen de ontwikkelaars dat ze later deze zomer meer van Forspoken zullen delen. Eerder dit jaar werd voor het laatst gameplay getoond van Forspoken.

De nieuwe releasedatum voor Forspoken is 24 januari 2023.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?