Frontier koopt Complex Games na samenwerking

Geplaatst:

Ontwikkelaar en uitgever Frontier heeft de Canadese studio Complex Games overgenomen voor een bedrag van 13,25 miljoen euro. Beide partijen zijn erg enthousiast over de overnamen.

Frontier Developments staat vooral bekend om populaire titels zoals Planet Coaster, Planet Zoo, Elite Dangerous en de recente F1 Manager 2022. De studio heeft in 2019 Frontier Foundry opgericht voor de mogelijkheid om partnerschappen aan te gaan met verschillende externe game studio's. Ze hebben samengewerkt met studio’s achter games zoals Lemnis Gate, FAR: Changing Tides of zelfs Struggling. Complex Games was een van die studio’s. Samen hebben ze gewerkt aan de turn-based RPG Warhammer 40.000: Chaos Gate – Daemonhunters, die afgelopen mei is uitgebracht. Dit heeft de deur geopend voor de overname van de Canadese studio door het Britse bedrijf. Deze overname is sinds gister officieel. CEO Jonny Watts van Frontier en Noah Decter-Jackson, de baas van Complex Games, geven beide aan dat de samenwerking bij de Warhammer 40k game zo positief was dat ze verder met elkaar in zee wouden gaan. “Ik ben enthousiast over onze groeiplannen” schrijft Decter-Jackson over de overname.

Warhammer 40000 Chaos Gate  Daemonhunters4

Wil je alvast een voorproefje van deze samenwerking? Dan kun je Warhammer 40.000: Chaos Gate – Daemonhunters spelen op pc. Je kan ook onze review van Warhammer 40.000: Chaos Gate – Daemonhunters lezen.

Bron: Frontier
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters

Series

Warhammer

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

5 mei 2022

Ontwikkelaar

Complex Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord