Trailer: Warhammer: Chaos Gate – Daemonhunters - Duty Eternal DLC onthuld

Geplaatst: 23 november 2022 14:15
-

De eerste uitbreiding voor Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters is door Complex Games onthuld. De uitbreiding draagt de naam Duty Eternal.

De Grey Knights moeten weer op pad, want ze krijgen te maken met de Technophage Outbreak. De Bloom weet zich verder te verspreiden en dat moet worden gestopt. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, want spelers kunnen de Venerable Dreadnought inzetten. Deze machine wordt automatisch aan je team toegevoegd tijdens de Technophage Outbreak missies, waardoor je in totaal vijf man kunt besturen. In de trailer hieronder kun je hem alvast in actie zien. Daarnaast wordt er een nieuwe support klasse toegevoegd. De Techmarine kunnen de Dreadnought en Combat Servitors repareren. Om de game nog wat strategischer te maken krijg je toegang tot een nieuw schip, die je kunt volladen met troepen. De Gladius Frigate vertrekt vervolgens de ruimte in om naar de planeten te reizen, die jij met het hoofdschip niet op tijd kunt bereiken. De gevechten die vervolgens plaatsvinden worden automatisch opgelost. De beloningen blijven wel hetzelfde. Hiermee wordt een kritiekpunt uit de Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters review verholpen.

Duty Eternal is op 6 december beschikbaar voor Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters en gaat vijftien euro kosten. De game is alleen via de pc te spelen.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters

Ontwikkelaar:

Complex Games

Uitgever:

Frontier

Release:

5 mei 2022

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord