Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters

  • Ontwikkelaar Complex Games
  • Eerste releasedatum 5 mei 2022
  • Platformen Pc
  • Genre RPG , Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Warhammer: Chaos Gate – Daemonhunters - Duty Eternal DLC onthuld

De eerste uitbreiding voor Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters is door Complex Games onthuld. De uitbreiding draagt de naam Duty Eternal.

De Grey Knights moeten weer op pad, want ze krijgen te maken met de Technophage Outbreak. De Bloom weet zich verder te verspreiden en dat moet worden gestopt. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, want spelers kunnen de Venerable Dreadnought inzetten. Deze machine wordt automatisch aan je team toegevoegd tijdens de Technophage Outbreak missies, waardoor je in totaal vijf man kunt besturen. In de trailer hieronder kun je hem alvast in actie zien. Daarnaast wordt er een nieuwe support klasse toegevoegd. De Techmarine kunnen de Dreadnought en Combat Servitors repareren. Om de game nog wat strategischer te maken krijg je toegang tot een nieuw schip, die je kunt volladen met troepen. De Gladius Frigate vertrekt vervolgens de ruimte in om naar de planeten te reizen, die jij met het hoofdschip niet op tijd kunt bereiken. De gevechten die vervolgens plaatsvinden worden automatisch opgelost. De beloningen blijven wel hetzelfde. Hiermee wordt een kritiekpunt uit de Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters review verholpen.

Duty Eternal is op 6 december beschikbaar voor Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters en gaat vijftien euro kosten. De game is alleen via de pc te spelen.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?