FUEL

  • Ontwikkelaar Asobo Studio
  • Eerste releasedatum 28 mei 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

FUEL aangekondigd voor 2009

Zojuist heeft uitgever Codemasters de nieuwe game FUEL aangekondigd. FUEL zal ontwikkeld worden door de makers van Race Driver Grid en Colin McRae DiRT, Asobo Studios in Bordeaux en gaat de grootste spelomgeving krijgen uit de geschiedenis van race games van meer dan 14.000 km2.

Verschillende voertuigen zullen het tegen elkaar moeten opnemen in prachtige omgevingen en op diverse terreinen. Dikke pakken sneeuw, droge rivierbeddingen tot uitgestrekte wildernis.

De game gaat ergens verschijnen in 2009 voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?