DayZ

  • Ontwikkelaar Bohemia Interactive
  • Eerste releasedatum 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score -

Fysieke editie DayZ verschijnt in oktober

Bohemia Interactive en Sold Out hebben aangekondigd dat er in oktober een fysieke editie van DayZ verschijnt voor consoles.

DayZ is een post-apocalyptische survival game waarin je alles op alles moet zetten om te overleven. Spelers hadden al de mogelijkheid om DayZ digitaal te spelen, maar kunnen binnenkort ook een fysiek exemplaar in huis halen. Met het uitgeven van de fysieke editie proberen Bohemia Interactive en Sold Out een grotere spelersgroep te bereiken.

onbekend

De fysieke editie kost zo'n veertig euro en verschijnt op 15 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Bohemia Interactive

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?