Hellgate: London

  • Ontwikkelaar Flagship Studios
  • Eerste releasedatum 2 november 2007
  • Platformen Pc
  • Gameliner score

Gaat de Hellgate toch niet dicht?

Een paar weken geleden vertelde ik jullie dat de servers van Hellgate: London op 31 januari zullen gaan sluiten. Er blijkt nu roet in het eten gegooid te zijn.

Namco Bandai zal namelijk de stekker eruit trekken op 31 januari. Uitgever HanbitSoft beweert dat zij nu het IP adres hebben van Hellgate en ze een expansion uit gaan brengen. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie over Hellgate: London.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?