Hellgate: London

  • Ontwikkelaar Flagship Studios
  • Eerste releasedatum 2 november 2007
  • Platformen Pc
  • Gameliner score

Hellgate: London servers binnenkort gesloten

Er werd al een tijdje gepraat over het sluiten van de servers van de MMOG Hellgate: London. 1 februari 2009 zullen de servers van deze game sluiten vanwege de ondergang van de ontwikkelaar, Flagship Studios.

Namco Bandai heeft de servers tot 29 januari gratis gemaakt. Geen maandelijkse kosten meer dus. De reden waarom de game niet goed ontvangen werd, was erg duidelijk. Veel bugs en te hoge verwachtingen van de ontwikkelaar zelf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?