Hellgate: London

  • Ontwikkelaar Flagship Studios
  • Eerste releasedatum 2 november 2007
  • Platformen Pc
  • Gameliner score

Hellgate: London blijft gratis speelbaar

De status van Hellgate: London ging van kwaad naar erger. Het eindproduct rammelde uit elkaar van de bugs en kende enkele vervelende minpunten, waardoor het verwachte succes uitbleef. De teleurstellende resultaten leidde halverwege 2008 zelfs tot de sluiting van ontwikkelaar Flagship Studios. Het project werd opgevist door Namco Bandai en het Koreaanse bedrijf HanbitSoft.

Eerstgenoemde wilde op 31 januari 2009 de servers sluiten en definitief de stekker uit het project trekken, maar HanbitSoft dacht daar anders over. Het bedrijf heeft duidelijk grootse plannen met Hellgate: London. Zo zorgen ze er niet alleen voor dat het spel gratis speelbaar blijft, maar staat er eveneens een uitgebreide patch op het programma. Deze brengt onder meer twee nieuwe modi met zich mee en moet een heleboel problemen verhelpen. Concrete details, zoals een datum waarop we de patch mogen verwelkomen, gaf het bedrijf nog niet vrij.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?