Gameplay: Assassin's Creed Nexus VR gameplay uitgelicht

Geplaatst:

Met Assassin's Creed Nexus VR kunnen we het leven van de bekende sluipmoordenaars gaan ervaren, terwijl we alle bewegingen in onze huiskamer namaken. In een uitgebreide gameplayvideo wordt de gameplay van Assassin's Creed Nexus uitgelicht. Dit is wat je allemaal kunt verwachten.

Als je de Meta Quest 2 of 3 in huis hebt en de trailer van Assassin's Creed Nexus VR je aandacht heeft gegrepen dan ga je nu misschien twijfelen. Je armen gaan het flink te verduren krijgen, want jij moet alle bewegingen gaan maken. Met de bekende handbeweging zorg je ervoor dat de Hidden Blade tevoorschijn komt, zodat je iemand kunt neersteken. Met parkour zul je de juiste handbewegingen moeten maken, want anders lig je misschien wel op straat. Sluipen is een belangrijk onderdeel en daardoor kun je soldaten ook afleiden met objecten, zodat jij de andere kant op kunt lopen. Door je hand naar je mond te brengen kun je zelfs fluiten. In de game ga je aan de slag als Connor, Ezio en Kassandra. Doordat ook de lore in de gaten wordt gehouden, hebben ze ieder hun eigen wapens. Kassandra heeft ook maar een Hidden Blade. Je staat straks dus in de woonkamer rond te zwaaien met een onzichtbaar zwaard, terwijl je ook de bewegingen na moet maken om de boog te gebruiken.

Om ervoor te zorgen dat gamers niet na enkele minuten al misselijk op de bank zitten, zijn er een aantal features toegevoegd. Zo is er een tunnelvisie toegepast, zodat je niet meer volledig in een 3D-omgeving zit. Kun je parkour zodanig instellen dat je alleen hoeft te kijken waar je heen wilt en niet meer alle bewegingen hoeft te doen. Als je bang bent voor hoogtes dan zorgt het grid-systeem ervoor, dat je brein begrijpt dat jij de Leap of Faith niet aan het doen bent.

Assassin's Creed Nexus VR gaat op 16 november verschijnen voor de Meta Quest 2 en 3.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Nexus VR

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

VR

Releasewindow

16 november 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord