Trailer: Assassin's Creed Nexus VR trailer getoond

Geplaatst:

Het was al bekend dat Assassin's Creed Nexus VR dit jaar ging verschijnen. Maar nu is het tijd voor de eerste echte trailer

Je moet nog even de Meta Quest 3, of voorgaande delen, in huis halen. Het wordt namelijk niet mogelijk om Nexus VR via de PSVR te spelen. We krijgen geen echte gameplaybeelden te zien, maar krijgen we wel wat informatie. Het wordt mogelijk om als Connor, Kassandra en Ezio te spelen. Je zult dus terechtkomen in Italië tijdens de renaissance, de Amerikaanse Burgeroorlog en het Oude Grieken. Meer weten we nog niet, maar je zult wat ruimte moeten creëren in je kamer, want je moet veel van de bewegingen zelf uitvoeren.

Assassin's Creed Nexus VR verschijnt in de vakantie voor de PlayStation 5, Xbox Series en pc.

Bron: Ubisoft Forward

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Nexus VR

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

VR

Releasewindow

16 november 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord