Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Assassin's Creed Nexus VR

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum Q4 2023
  • Platformen VR
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Assassin's Creed Nexus VR verschijnt dit jaar

Kun je je nog herinneren dat Ubisoft een Assassin's Creed VR-game aankondigde? Het is alweer een tijdje geleden, maar Assassin's Creed Nexus VR gaat dit jaar alsnog verschijnen.

De Assassin's Creed VR-game heeft dus de naam Nexus VR gekregen. Tijdens de Meta Quest showcase werd het nieuws naar buiten gebracht. Op Twitter en de site van Ubisoft is momenteel alleen te lezen dat Assassin's Creed Nexus VR dit jaar gaat uitkomen. Naast de naam en het logo is er nog weinig bekend over deze titel. Binnenkort krijgen we echter meer informatie, want de game krijgt een officiële trailer tijdens de Ubisoft Forward Showcase. De game is gemaakt in samenwerking met Meta Quest en daardoor wordt er niet gesproken over de PSVR.

Assassin's Creed Nexus VR verschijnt later dit jaar voor de Meta Quest Pro, Meta Quest 3 en Meta Quest 2.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?