Assassin's Creed Nexus VR verschijnt dit jaar

-

Kun je je nog herinneren dat Ubisoft een Assassin's Creed VR-game aankondigde? Het is alweer een tijdje geleden, maar Assassin's Creed Nexus VR gaat dit jaar alsnog verschijnen.

De Assassin's Creed VR-game heeft dus de naam Nexus VR gekregen. Tijdens de Meta Quest showcase werd het nieuws naar buiten gebracht. Op Twitter en de site van Ubisoft is momenteel alleen te lezen dat Assassin's Creed Nexus VR dit jaar gaat uitkomen. Naast de naam en het logo is er nog weinig bekend over deze titel. Binnenkort krijgen we echter meer informatie, want de game krijgt een officiële trailer tijdens de Ubisoft Forward Showcase. De game is gemaakt in samenwerking met Meta Quest en daardoor wordt er niet gesproken over de PSVR.

Assassin's Creed Nexus VR verschijnt later dit jaar voor de Meta Quest Pro, Meta Quest 3 en Meta Quest 2.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Nexus VR

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

16 november 2023

Reviewscore:

-

Platforms:

VR
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord