Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Assassin's Creed Mirage

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Dit zijn de games van de Ubisoft Forward Showcase

De maand juni is aangebroken en je weet wat dat betekent: een enorme line-up aan showcases en evenementen. Ubisoft doet ook graag een duit in het zakje en laat alvast weten welke games je kan verwachten tijdens de aankomende Ubisoft Forward Showcase.

Om te beginnen laat de uitgever/ontwikkelaar weten dat The Crew Motorfest een opkomst gaat maken. De racegame staat op de planning om dit jaar te verschijnen. Hetzelfde geldt voor Avatar: Frontiers of Pandora. Ubisoft had eerst het idee om deze game te lanceren tijdens de hype van Avatar: The Way of Water, maar helaas kon dat feestje niet doorgaan vanwege uitstel. Tot slot moet het paradepaardje Assassin's Creed Mirage natuurlijk ook even langskomen. Tijdens de PlayStation Showcase werden de eerste gameplaybeelden en de releasedatum getoond, dus Ubisoft doet er wijs aan om de marketingsmachine op volle te toeren te laten draaien. De trailer teaset tot slot een nog onbekende titel die aangekondigd gaat worden. Is het eindelijk tijd voor de Ubisoft Star Wars-game om de spotlight te pakken? De tijd zal het leren.

Check hier de gameplaytrailer van Assassin's Creed Mirage.

Ubisoft Forward Showcase is te bekijken op 12 juni vanaf 19:00 uur.

BRON Ubisoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?