Dit zijn de games van de Ubisoft Forward Showcase

Geplaatst: 2 juni 2023 11:15

De maand juni is aangebroken en je weet wat dat betekent: een enorme line-up aan showcases en evenementen. Ubisoft doet ook graag een duit in het zakje en laat alvast weten welke games je kan verwachten tijdens de aankomende Ubisoft Forward Showcase.

Om te beginnen laat de uitgever/ontwikkelaar weten dat The Crew Motorfest een opkomst gaat maken. De racegame staat op de planning om dit jaar te verschijnen. Hetzelfde geldt voor Avatar: Frontiers of Pandora. Ubisoft had eerst het idee om deze game te lanceren tijdens de hype van Avatar: The Way of Water, maar helaas kon dat feestje niet doorgaan vanwege uitstel. Tot slot moet het paradepaardje Assassin's Creed Mirage natuurlijk ook even langskomen. Tijdens de PlayStation Showcase werden de eerste gameplaybeelden en de releasedatum getoond, dus Ubisoft doet er wijs aan om de marketingsmachine op volle te toeren te laten draaien. De trailer teaset tot slot een nog onbekende titel die aangekondigd gaat worden. Is het eindelijk tijd voor de Ubisoft Star Wars-game om de spotlight te pakken? De tijd zal het leren.

Check hier de gameplaytrailer van Assassin's Creed Mirage.

Ubisoft Forward Showcase is te bekijken op 12 juni vanaf 19:00 uur.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Mirage

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord