Ubisoft Forward 2023 heeft een datum

Naast de Xbox Games Showcase is er nu bekendgemaakt wanneer we nog een show in de zomerperiode kunnen bewonderen. De uitgever/ontwikkelaar Ubisoft heeft de datum onthuld van het aankomende Ubisoft Forward-evenement.

Menig Ubisoft-fan heeft flink wat titels om zich op te verheugen. Er staan genoeg Ubisoft-games op de planning, zoals Assassin's Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora, The Crew Motorfest en nog veel meer. De aankomende Ubisoft Forward belooft dan ook genoeg onthullingen, updates en aankondigingen voor te schotelen. Het evenement wordt live opgenomen en uitgezonden vanuit Los Angeles.

Ubisoft laat E3 2023 aan zich voorbij gaan om te focussen op de Forward-show.

De aankomende Ubisoft Forward is te bewonderen op 12 juni vanaf 19 uur.

BRON Ubisoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?