Trailer: Spin-off game The Crew Motorfest onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 31 januari 2023 21:02

Ubisoft heeft een teaser online gegooid van een nieuwe game. Het gaat om een trailer voor The Crew Motorfest, een spin-off game van The Crew.

De trailer toont ons direct de eerste in-engine beelden van de nieuwe racegame. De beelden doen een beetje denken aan Forza Horizon. De game speelt zich af in een open wereld dat geïnspireerd is door het Hawaïaanse eiland O'ahu. Verwacht dus veel zon, zee en strand terwijl je op volle snelheid aan het lezen bent. Maar ook jungle-achtige omgevingen maken deel uit van de setting. The Crew Motorfest zal ergens dit jaar nog gaan verschijnen. Ongeveer halverwege de teaser is een soort festival setting te zien. Ubisoft belooft een behoorlijke diversiteit aan gamemodi en een onvergetelijke rijervaring.

Ergens in 2023 zal The Crew Motorfest verschijnen voor de Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Crew Motorfest

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 september 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord