Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

The Crew Motorfest

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 14 september 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Spin-off game The Crew Motorfest onthuld

Ubisoft heeft een teaser online gegooid van een nieuwe game. Het gaat om een trailer voor The Crew Motorfest, een spin-off game van The Crew.

De trailer toont ons direct de eerste in-engine beelden van de nieuwe racegame. De beelden doen een beetje denken aan Forza Horizon. De game speelt zich af in een open wereld dat geïnspireerd is door het Hawaïaanse eiland O'ahu. Verwacht dus veel zon, zee en strand terwijl je op volle snelheid aan het lezen bent. Maar ook jungle-achtige omgevingen maken deel uit van de setting. The Crew Motorfest zal ergens dit jaar nog gaan verschijnen. Ongeveer halverwege de teaser is een soort festival setting te zien. Ubisoft belooft een behoorlijke diversiteit aan gamemodi en een onvergetelijke rijervaring.

Ergens in 2023 zal The Crew Motorfest verschijnen voor de Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?