Gameplay: Bekijk hier rauwe gameplay Armored Core VI Fires of Rubicon

Geplaatst:

Tijdens de Summer Game Fest Play Days kon de pers aan de slag met Armored Core VI Fires of Rubicon. Wij waren helaas niet in de Verenigde Staten te vinden, maar hebben wel een gameplaydemo gevonden.

Deze demo is opgenomen door Famitsu. Zij tonen een gameplaydemo van Armored Core VI Fires of Rubicon zonder commentaar. Dit geeft ons de mogelijkheid om de actiegame is goed te observeren. De combat heeft een rap tempo en spelers kunnen zowel van dichtbij als vanaf een afstand de vijandelijke robots belagen. Ontwikkelaar FromSoftware wil wederom een uitdagende game op de markt brengen, maar tegelijkertijd willen ze de speler genoeg tools geven om de challenges te overwinnen. Je kan missies benaderen op verschillende manieren, waardoor spelers het gevoel krijgen dat ze hun eigen keuzes mogen maken. Verder is het leveldesign verrassend verticaal. Gelukkig maar, want nu heeft jouw mech genoeg ruimte om rond te vliegen. FromSoftware hoopt via uitgebreide customization-systemen spelers gehecht te laten raken aan hun eigen Transformer.

Check hier nog meer gameplaybeelden van Armored Core VI.

Armored Core VI Fires of Rubicon heeft een releasedatum. De actiegame is beschikbaar vanaf 25 augustus voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: famitsutube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 augustus 2023

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord