Gameplay: Classified: France '44 gameplay onthuld

-

Heb je na de aankondiging van Classified France '44 interesse gekregen, maar ben je vooral benieuwd naar de gameplay? Dan hoef je niet langer meer te wachten, want de eerste gameplaybeelden zijn onthuld.

In Classified France '44 voer je het bevel over een groep Franse verzetsstrijders en geallieerde commando's. Het is de bedoeling dat je chaos creëert bij de Duitse macht door te saboteren en belangrijke mannen uit te schakelen. Hoe dit precies in zijn werking gaat, krijgen we te zien in de gameplaytrailer. Het is een strategiegame en daardoor speelt tactiek een grote rol. Het wordt dan ook mogelijk om de vijanden te flanken, zodat een andere soldaat hem van achter kan neerschieten. Oorlog heeft zijn tol op de mentale gezondheid van de soldaten. Het kan dus zomaar zijn dat een vijand of je eigen soldaat na een aantal beschietingen een ronde moet overslaan. Wanneer er een explosie in de buurt afgaat, eist dit ook zijn tol. Door gebruik te maken van de omgeving kun je ongezien dichter bij komen en een vijand stilletjes neerhalen.

Wat de ontwikkelaars vooral duidelijk willen maken is dat je veel meer AP te besteden hebt. Daarnaast is Overwatch een stuk uitgebreider. Je kunt namelijk schieten of wachten tot er een andere vijand het veld betreedt. De uitrusting van je soldaten is aan te passen en ze hebben ook hun eigen ability tree. In de campagne bepaal je zelf welke missies je uitvoert, welke groepen je helpt en waar de grondstoffen heen gaan.

Classified: France '44 verschijnt dit jaar voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Classified: France '44

Ontwikkelaar:

Absolutely Games

Uitgever:

Team17

Release:

5 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord