Classified: France '44

  • Ontwikkelaar Absolutely Games
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Strategie , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Team17 kondigt Classified: France '44 aan

Uitgever Team17 heeft een nieuwe aankondigingstrailer online geplaatst. De trailer onthult de komst van Classified: France '44, een nieuwe Tweede Wereldoorlog-game.

Er zijn tal van games over de Tweede Wereldoorlog, maar dat weerhoudt uitgever Team17 en ontwikkelaar Aboslutely Games er niet van nog eentje te maken. In een nieuwe aankondigingstrailer maken we voor het eerst kennis met Classified: France '44. De titel verraadt al behoorlijk wat over de game. Zo speelt het verhaal zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog in een bezet Frankrijk. Wat echter niet door de titel wordt onthuld is het feit dat we hier te maken hebben met een strategiegame. Waar je in eerste instantie zou denken aan een first person-shooter, is Classified: France '44 eerder te classificeren als een soort XCOM-game. Je moet een team samenstellen waarmee je de plannen van de nazi's in de war moet zien te schoppen.

Classified: France '44 moet ergens dit jaar nog verschijnen voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

BRON Team17

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?