Trailer: Team17 kondigt Classified: France '44 aan

-

Uitgever Team17 heeft een nieuwe aankondigingstrailer online geplaatst. De trailer onthult de komst van Classified: France '44, een nieuwe Tweede Wereldoorlog-game.

Er zijn tal van games over de Tweede Wereldoorlog, maar dat weerhoudt uitgever Team17 en ontwikkelaar Aboslutely Games er niet van nog eentje te maken. In een nieuwe aankondigingstrailer maken we voor het eerst kennis met Classified: France '44. De titel verraadt al behoorlijk wat over de game. Zo speelt het verhaal zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog in een bezet Frankrijk. Wat echter niet door de titel wordt onthuld is het feit dat we hier te maken hebben met een strategiegame. Waar je in eerste instantie zou denken aan een first person-shooter, is Classified: France '44 eerder te classificeren als een soort XCOM-game. Je moet een team samenstellen waarmee je de plannen van de nazi's in de war moet zien te schoppen.

Classified: France '44 moet ergens dit jaar nog verschijnen voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Team17
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Classified: France '44

Ontwikkelaar:

Absolutely Games

Uitgever:

Team17

Release:

5 maart 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord