PlayerUnknown's Battlegrounds

  • Ontwikkelaar PUBG Corporation
  • Eerste releasedatum 12 december 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Third-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Gameplay: De PUBG Deston map is hier

PlayerUnknown's Battlegrounds heeft een nieuwe map gekregen. Deze map heet Deston en de livegang werd gevierd met een speciale trailer.

PUBG is nog steeds ontzettend populair. Nadat PUBG eind vorig jaar free-to-play werd, zijn er steeds meer mensen die de game zijn gaan spelen. De Battle Royale-game wordt dan ook nog steeds voorzien van nieuwe updates. De nieuwste van die updates is de nieuwe Deston map. Deze nieuwe map is de grootste, hoogste en meest gevulde map tot nu toe. De map kent verschillende biomen, die je kunt gebruiken om een strategisch voordeel op je vijanden te verkrijgen. Naast een nieuwe map, brengt Deston ook een aantal nieuwe wapens en uitrusting mee die je kunt verzamelen. Daarnaast wordt de gameplay ook nog verrijkt met nieuwe mogelijkheden om je voort te bewegen. Zo krijg je onder andere een extra parachute en zijn er verschillende tankstations op de map te vinden waar je je voertuig van nieuwe brandstof kunt voorzien.

De nieuwe map Deston is nu beschikbaar in PlayerUnknown's Battlegrounds.

BRON PUBG Corporation

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?