Gameplay: De PUBG Deston map is hier

Geplaatst: 14 juli 2022 09:24
-

PlayerUnknown's Battlegrounds heeft een nieuwe map gekregen. Deze map heet Deston en de livegang werd gevierd met een speciale trailer.

PUBG is nog steeds ontzettend populair. Nadat PUBG eind vorig jaar free-to-play werd, zijn er steeds meer mensen die de game zijn gaan spelen. De Battle Royale-game wordt dan ook nog steeds voorzien van nieuwe updates. De nieuwste van die updates is de nieuwe Deston map. Deze nieuwe map is de grootste, hoogste en meest gevulde map tot nu toe. De map kent verschillende biomen, die je kunt gebruiken om een strategisch voordeel op je vijanden te verkrijgen. Naast een nieuwe map, brengt Deston ook een aantal nieuwe wapens en uitrusting mee die je kunt verzamelen. Daarnaast wordt de gameplay ook nog verrijkt met nieuwe mogelijkheden om je voort te bewegen. Zo krijg je onder andere een extra parachute en zijn er verschillende tankstations op de map te vinden waar je je voertuig van nieuwe brandstof kunt voorzien.

De nieuwe map Deston is nu beschikbaar in PlayerUnknown's Battlegrounds.

Bron: PUBG Corporation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PlayerUnknown's Battlegrounds

Ontwikkelaar:

PUBG Corporation

Uitgever:

PUBG Corporation

Release:

12 december 2017

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord