PlayerUnknown's Battlegrounds

  • Ontwikkelaar PUBG Corporation
  • Eerste releasedatum 12 december 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Third-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: PUBG wordt free-to-play

PlayerUnknown's Battlegrounds gaat hetzelfde doen als veel van haar concurrenten binnen het Battle Royale-genre. De game wordt free-to-play.

PUBG
, ook bekend als PlayerUnknown's Battlegrounds, was één van de grondleggers van het BR-genre. Het is al die jaren nog steeds relevant gebleven, al heeft de game het wel zwaar gehad tegen grote titels, zoals Apex Legends, Warzone en Fortnite. Nu heeft PlayerUnknown's Battlegrounds een beslissing genomen om het de competitie nog moeilijker te maken. De shooter wordt namelijk free-to-play. Vanaf 12 januari kun je gratis in de wereld van PUBG droppen en hopen dat je een chicken dinner kan veroveren.

PlayerUnknown's Battlegrounds is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 en mobiele apparaten.

BRON The Game Awards

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?