Gameplay: Demon's Souls gameplay vrijgegeven

Geplaatst:
Aangepast: 28 september 2020 15:35

Het PlayStation 5 evenement kan natuurlijk niet geslaagd zijn zonder een uitgebreide gameplay demo van Demon's Souls Remastered.

De demo toont ons de allernieuwste beelden van Demon's Souls Remastered. De look en feel van de game doet natuurlijk denken aan de Dark Souls-serie. Demon's Souls was uiteraard de grondlegger van het genre "soulslike" en dat zien we in de gameplay goed terug. De combat ziet er stevig uit en iconische moves zoals de backstab en parry keren terug. We krijgen ook onze eerste bossfight te zien en het beeld wat vele maar al te goed kennen. "You Died". Bekijk hier de aankondigingstrailer voor Demon's Souls Remastered.

Demon's Souls Remastered is beschikbaar in 2021 voor de PlayStation 5.

Bron: Sony
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Demon's Souls

Series

Dark Souls

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasedatum

19 november 2020

Ontwikkelaar

Blue Point Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord