Gameplay: Deze modi zitten in EA Sports WRC

Geplaatst:

Er is weer een nieuwe Deep Dive video verschenen voor de rallygame EA Sports WRC. In de video wordt er stilgestaan bij de verschillende modi die de game heeft.

EA Sports WRC belooft nogal een ervaring te worden voor de fans van de rallydiscipline. In een eerdere video kregen we de vele Rally stages in EA Sports WRC te zien. Deze keer staan de vele modi centraal. De game heeft drie grote modi. Het gaat dan om de carrièremodus, de buildermodus en Moments. In de carrièremodus kun je een eigen team opstellen en moet je met het beschikbare budget het kampioenschap winnen. In builder kun je dan weer je eigen auto maken. Om elke dag een uitdaging aan te bieden heeft EA Sports WRC juist de Moments ingevoerd. Op een specifieke locatie met een vaste auto moet je de doelen behalen.

Daarnaast zijn er nog de Rally Schools, waarin je als beginneling de kneepjes van het vak leert kennen. Via Quick Play Solo en Quick Play multiplayer kun je in je eentje of tegen andere spelers racen op de verschillende locaties. Wil je kijken of je de snelste bent en telkens je tijd verbeteren? Dan is Time Trial wat voor jou. Als je graag een heel seizoen wil uitrijden dan kun je dat doen in de Championshipmodus. Het doel van deze modus is om die felbegeerde trofee in handen te krijgen.

EA Sports WRC verschijnt op 3 november voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA Sports WRC

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 november 2023

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord