Pagan Online

  • Ontwikkelaar Mad Head Games
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score -

Gameplay: Eerste gameplay beelden Pagan Online vrijgegeven

Wargaming heeft onlangs de eerste gameplay beelden van Pagan Online vrijgegeven. In deze gameplay teaser trailer kunnen we een aantal personages in actie zien.

Vorige maand kondigde Wargaming Pagan Online aan, in samenwerking met Mad Head Games. Volgens de ontwikkelaar is Pagan Online een actie-RPG met MOBA-elementen. In de gameplay trailer is dan ook de hack-and-slash-actie te zien en de stijl doet een beetje denken aan Diablo III. Personages hebben verschillende unieke vaardigheden en moeten zich een weg banen door hordes mythologische monsters.

Pagan Online heeft nog geen exacte releasedatum. Spelers kunnen zich wel al opgeven voor de zogeheten Trials van de game, die te vergelijken is met een bèta.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?