Pagan Online sluit multiplayer servers

Geplaatst: 9 juli 2020 10:36
Aangepast: 9 juli 2020 10:36

Online multiplayer wordt niet langer ondersteund in Pagan Online. Alle multiplayer servers worden namelijk gesloten.

Pagan Online is een online multiplayer actie-RPG ontwikkeld door Mad Head Games. De game verscheen vorig jaar augustus en werd initieel redelijk goed ontvangen. Helaas bleef het grote succes uit, waardoor ontwikkelaar Mad Head Games en uitgever Wargaming besloten hebben om de game niet langer online te houden. In een nieuwsbericht op de Steam-pagina van de game geeft de uitgever aan dat Pagan Online vanaf augustus een singleplayer game wordt. Volgens Wargaming is het simpelweg niet meer rendabel om de game online te houden, waardoor er nu is besloten om alle online multiplayer servers te sluiten. Ter compensatie krijgen spelers wel een aantal in-game goodies.

Pagan Online is momenteel te spelen via Steam. Vanaf 4 augustus worden de online multiplayer servers gesloten en gaat de game als singleplayer-ervaring verder.

Bron: Wargaming
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pagan Online

Series

-

Uitgever

Wargaming

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

27 augustus 2019

Ontwikkelaar

Mad Head Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord