Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Pagan Online

  • Ontwikkelaar Mad Head Games
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score -

Pagan Online sluit multiplayer servers

Online multiplayer wordt niet langer ondersteund in Pagan Online. Alle multiplayer servers worden namelijk gesloten.

Pagan Online is een online multiplayer actie-RPG ontwikkeld door Mad Head Games. De game verscheen vorig jaar augustus en werd initieel redelijk goed ontvangen. Helaas bleef het grote succes uit, waardoor ontwikkelaar Mad Head Games en uitgever Wargaming besloten hebben om de game niet langer online te houden. In een nieuwsbericht op de Steam-pagina van de game geeft de uitgever aan dat Pagan Online vanaf augustus een singleplayer game wordt. Volgens Wargaming is het simpelweg niet meer rendabel om de game online te houden, waardoor er nu is besloten om alle online multiplayer servers te sluiten. Ter compensatie krijgen spelers wel een aantal in-game goodies.

onbekend

Pagan Online is momenteel te spelen via Steam. Vanaf 4 augustus worden de online multiplayer servers gesloten en gaat de game als singleplayer-ervaring verder.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?