Pagan Online

  • Ontwikkelaar Mad Head Games
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score -

Trailer: Wargaming kondigt actie-RPG Pagan Online aan

Wargaming, de ontwikkelaar van games als World of Tanks en World of Warships, heeft zojuist aangekondigd aan een actie-RPG te werken. Deze game, met de naam Pagan Online, ontwikkelen zij samen met ontwikkelaar Mad Head Games.

Volgens de ontwikkelaar is Pagan Online een hack-and-slash actie-RPG, die speelt als een MOBA. In de game baan je je een weg door hordes monsters en demonen uit de pre-Christelijke mythologie. Pagan Online bevat naast een singleplayer-modus verschillende speelmodi met herspeelbare missies en moeilijkheidsgraden. In de toekomst wordt de singleplayer-modus ook nog uitgebreid met verschillende episodische uitbreidingen die Battle Chapters heten.

Pagan Online komt in 2019 uit voor pc. De game is echter voor lancering al te testen via zogeten Trials via de Pagan Online website

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?