Mario Party Superstars

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score

Gameplay: Klassieke gameplay in Mario Party Superstars demo

De Nintendo Treehouse show is nog in volle gang en de gameplay vliegt ons om de oren. Zo zien we bijvoorbeeld flink wat klassieke minigames voorbijkomen dankzij Mario Party Superstars.

Mario Party Superstars is een compilatie van de honderd leukste minigames uit het Nintendo 64-tijdperk. Een collectie van leuke minigames hebben we natuurlijk eerder gezien op de 3DS met Mario Party: The Top 100, maar deze game bevat ook de bijbehorende boards. In onderstaande Treehouse presentatie komt de game uitvoerig aan bod.

Mario Party Superstars verschijnt op 29 oktober voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo Direct

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?