Mario Party Superstars

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score

Trailer: Mario Party Superstars aangekondigd voor de Switch

Nintendo heeft een nieuwe Mario Party aangekondigd tijdens de Nintendo Direct. Mario Party Superstars is de nieuwe titel die dit jaar wordt uitgebracht.

De trailer van Mario Party Superstars toont verschillende minigames uit de game. Het lijkt erop dat het gaat om een collectie van alle vorige Mario Party-minigames. Superstars heeft in totaal honderd verschillende minigames met vijf speelborden afkomstig uit de Nintendo 64-era, zoals Peach's Birthday Cake en Space Land. Daarnaast heeft Superstars de mogelijkheid om online tegen elkaar te strijden met zowel vrienden als onbekenden.

Mario Party Superstars komt op 29 oktober naar de Nintendo Switch.

BRON Nintendo Direct

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?