Gameplay: Lekker bouwen en knutselen in Wild Hearts

Geplaatst: 17 november 2022 21:35

Er zijn nieuwe gameplaybeelden van Wild Hearts onthuld. Hierin kunnen we zien hoe het bouwen en knutselen in zijn werk gaat.

Afgelopen maand hebben we de eerste gameplaybeelden van Wild Hearts kunnen zien. Hierin hebben we al een glimp op kunnen vangen van Karakuri-technologie. Deze speciale technologie stelt je in staat om van alles te bouwen en in elkaar te knutselen. Een nieuwe trailer laat ons meer zien van deze mechanic. Zo zien we dat je Fortnite-achtige bouwwerken uit de grond kunt stampen, maar ook vallen kunt zetten voor je vijanden. De Karakuri-technologie gebruik je door middel van een kek horloge-achtig accessoire. We zien ook dat je er hulpmiddelen mee kunt maken om de wereld te doorkruisen, wapens om de gigantische monsters mee te verslaan en nog veel meer dat je kan helpen je avontuur een stukje aangenamer te maken.

Wild Hearts komt 17 februari uit voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Omega Force
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wild Hearts

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 februari 2023

Ontwikkelaar

Omega Force

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord