Gameplay: Nieuwe gameplay The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vrijgegeven

Geplaatst:

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is natuurlijk één van de meest felbegeerde games van 2023. Vandaag heeft Nintendo nieuwe gameplaybeelden vrijgegeven van het nieuwste deel in de iconische avonturengameserie.

De video wordt begeleid door het commentaar van Eiji Aonuma - de producer van de The Legend of Zelda-franchise. Hij geeft aan dat de ontwikkeling van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is afgerond. Daarna pakt hij de controller vast en begint de beste man met spelen. Tears of the Kingdom heeft net zoals Breath of the Wild een grote open-wereld die de speler kan verkennen. De wereld is echter veranderd en schiet (letterlijk) de hoogte in. Spelers kunnen naar zogenaamde Sky Islands om daar het luchtruim te verkennen. Link heeft nieuwe vaardigheden, waarmee hij de tijd zelf kan beïnvloeden en manipuleren. Hij heeft ook het een en het ander opgestoken van Bob de Bouwer, want hij maakt van alles en nog wat. Dankzij de vaardigheid Fuse combineert hij een stok en een grote kei, om zo een eigen hamer te bouwen. Natuurlijk kun je van alles bouwen in je eigen arsenaal, maar voor grotere projecten komt de vaardigheid Ultrahand aan te pas. We zien dat dankzij deze skill Link een vlot bouwt met flinke motoren. De video zit echt bomvol met verwijzingen en nieuwe informatie voor de doorgewinterde Zelda-fan, dus kijk het vooral ook zelf eventjes!

Check hier de Collector's Edition van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Bekijk hier nog meer gameplay van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is beschikbaar vanaf 12 mei voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

12 mei 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord