Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gameplay: Nieuwe gameplaybeelden getoond van multiplayer in Halo Infinite

Er zijn nieuwe gameplaybeelden onthuld van de multiplayermodus van Halo Infinite. Dat is gebeurd tijdens een recente livestream van ontwikkelaar 343 Industries.

Tijdens de Xbox E3-presentatie in juni werd de multiplayermodus van Halo Infinite onthuld. Deze week is de speciale bèta van de multiplayermodus van de nieuwe Halo-game, Halo Infinite Flight, van start gegaan. In recente een livestream heeft 343 Industries nieuwe beelden getoond van de multiplayermodus, zowel op de pc als op de Xbox Consoles. In de stream is onder andere een wedstrijd te zien in de slayer-modus van Halo Infinite en zijn er verschillende customisatieopties voor Spartan, het bespeelbare personage, te zien. De volledige stream is hieronder te bekijken.

Halo Infinite moet met de feestdagen gaan uitkomen op de Xbox Series X/S, pc, en Xbox One. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON 343 Industries

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?