Gameplay: Nieuwe gameplaybeelden Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged

Geplaatst:

Milestone heeft nieuwe gameplaybeelden van Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged onthuld. In de ruim drie minuten durende trailer krijgen we meer te zien van de verschillende speelmodi.

Een paar maanden geleden zagen we de eerste gameplaybeelden van Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged en nu krijgen we nog meer van de game te zien. Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged introduceert vijf spannende nieuwe speelmodi voor spelers. In de modus Elimination worden je strategie en overlevingsvermogen getest terwijl het voertuig dat op de laatste plaats staat op gezette tijden wordt uitgeschakeld. De speelmodus Drift Master daagt je uit om je driftvaardigheden en -stijl te laten zien op het scorebord. In de gamemodus Waypoint ga je verder dan de iconische oranje circuits en rijd je vrij rond in races waarin creativiteit en nieuwsgierigheid leiden tot de overwinning. De Grab the Gears-modus biedt spannende online gevechten om zoveel mogelijk versnellingen te verzamelen en in de modus Clash Derby kun je een Monster Truck kiezen om online duels aan te gaan. Daarnaast volgt een verhaalgedreven campagne Robert en Darla, samen met robotassistent XR046, terwijl ze de stad redden van wezens die zijn vrijgelaten door professor Tanabe. De game bevat ook creatieve editors voor het aanpassen en delen van circuits.

Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged verschijnt 19 oktober voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch. Pre-orders zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Bron: Milestone
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged

Series

-

Uitgever

Milestone

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

19 oktober 2023

Ontwikkelaar

Milestone

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord