Gerucht: Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged in de maak

Geplaatst:
Aangepast: 31 mei 2023 17:55

Hot Wheels Unleashed is nog niet zo oud, maar dat mag de pret niet drukken. Het tweede deel is inmiddels in de maak en wordt ontwikkeld onder de naam Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged.

Het nieuws omtrent het vervolg komt van een foto dat geplaatst is op internet. Hierop is een Hot Wheels auto te zien waarop een sticker geplakt zit met het logo van Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged. Hot Wheels Unleashed is ook aardig vaak verkocht, dus een vervolg is in dat opzicht niet geheel onlogisch. Ontwikkelaar Milestone Srl zou zich bezighouden met het maken van het vervolg. Volgens de Franse website Dealabs is ook al bekend welke edities de game bij release allemaal zal krijgen. Er komt een Standard Edition, Deluxe Edition en een Legendary Edition. De inhoud verraad dat seizoenspassen een belangrijke rol gaan spelen bij de game. Deze zitten namelijk zowel in de Deluxe als de Legendary Edition inbegrepen.

Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged is nog niet officieel bekendgemaakt. We weten dus ook nog niet wanneer de game komt te verschijnen en voor welke platformen.

Bron: Dealabs
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged

Series

-

Uitgever

Milestone

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

19 oktober 2023

Ontwikkelaar

Milestone

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord